Virksomhederne i branchen

Nedenfor kan du søge og finde Danske Byggecentres medlemsvirksomheder.

Ved at klikke på logoerne herunder, kan du finde lokationer over byggecentrene

Se hvad kæderne i branchen tilbyder

Her i oversigten finder du virksomhederne bag kampagnen. Og hvis du klikker videre på linkene under hver, kommer du direkte videre og kan læse mere om deres tilbud til elever.

Davidsen er en 100% familieejet handelsvirksomhed inden for

trælast og byggemarked og har i 75 år været en troværdig og seriøs samarbejdspartner for professionelle og storleverandør til private kunder. Davidsen omsætter årligt for 1,85 mia. kr. og har ca. 700 medarbejdere. Hos Davidsen vil du opleve en stærk virksomhedskultur præget af fællesskab, sunde værdier, gode kollegaer samt altid nærværende og faglig sparring.

XL-BYG er en landsdækkende kæde med 107 forretninger

og en samlet omsætning på 8,5 mia. kr. Vi servicerer professionelle og private kunder. Som elev hos XL-BYG bliver du en del af en succesfuld byggevarekæde, der byder på spændende udfordringer og muligheder. Hvis du ikke på forhånd har en viden om byggebranchen, så skal du ikke lade dig skræmme. Vi har forskellige elev-uddannelser, og du kan helt sikkert finde en, der opfylder netop dine behov og interesser.

Leverandør til de dygtigste håndværkere. Vores fornemmeste opgave

er at støtte det professionelle håndværk og håndværkeren. Vi bruger vores styrke og størrelse til at understøtte vores kunders forretning, så det bliver lettere og mere effektivt at være håndværker. Vi vægter vores viden, bruger vores kompetencer til at udvikle nye produkter og services, og vi taler håndværkerens sag. Vær med til at stå bag dem, der kan deres håndvæk.

”Silvan er en dansk byggemarkedskæde, med 44

butikker fordelt ud over hele Danmark. Silvan har i mere end 50 år specialiseret sig i at levere til de private kunders gør-det-selv projekterne – om det er ude eller inde, i haven eller på badeværelset. Silvan har siden 2017 været ejet af det tyske investeringsselskab Aurelius Group.”

Drømmer du om en spændende og alsidig karriere?

Som elev i BYGMA bliver du en del af et stort hold elever, og du kommer til at indgå i et landsdækkende fællesskab med andre unge. Vi har uddannet elever i mange år, så du er i erfarne og trygge hænder hos os. Du får en mentor og kommer på 3 dages intro-kursus med teambuilding, hvor du lærer mere om BYGMA og din uddannelse. Lyder det som noget for dig? Så klik ind og læs mere om, hvordan du kommer med på næste hold her

Fog står for kvalitet, der holder i længden. Alt hvad vi gør, udspringer

af faglig stolthed og vi gør os umage overfor kunderne og hinanden. Hos os får du et gennemprøvet elevforløb med en skræddersyet plan inkl. arrangementer på tværs og en tur til udlandet. En del af vores overskud går hvert år via Fogs Fond til formål, der gør livet bedre i lokalområdet. Så et job i Fog er et job med mening.

Sjakk a/s er den lokale trælast og byggemarked

for de lokale Erhvervskunder og byggemarked for de private. Vores trælaster og byggemarked ligger i Hedensted, Give, Egtved og Ejstrupholm. Hvor service kommer frem for alt og kunden er i centrum. Vi har kun kompetente medarbejder i Sjakk og har en de bedste logistikløsninger, som er tilpasset den enkelte kunde. Sjakk er ikke billigst men er bedst.

10-4 har forretninger i Aarhus, Viborg, Varde, Ringkøbing, Videbæk, Ulfborg samt

en af branchens bedste og mest kendte webshop. Vi fokuserer på høj kunde- og medarbejdertilfredshed og har dedikerede medarbejdere. Værdierne om service, troværdighed og gode oplevelser har vi bibeholdt gennem 3 generationer. Udtrykket 10-4 betyder kort og godt, at situationen og tingene er i orden.