Virksomhederne i branchen

Nedenfor kan du søge og finde Danske Byggecentres medlemsvirksomheder.

Ved at klikke på logoerne herunder, kan du finde lokationer over byggecentrene

Se hvad kæderne i branchen tilbyder

Her i oversigten finder du virksomhederne bag kampagnen. Og hvis du klikker videre på linkene under hver, kommer du direkte videre og kan læse mere om deres tilbud til elever.

Davidsens Tømmerhandel A/S er en 100% danskejet og landsdækkende tømmerhandel med en bred vifte af

produkter inden for byggeri. Virksomheden har hovedkontor i Vojens og beskæftiger i dag ca. 1000 medarbejdere fordelt på 23 lokationer i Danmark og Grønland. Siden etableringen i 1944 har virksomheden udviklet sig til at være blandt landets største leverandører til byggeriet med en årlig omsætning på over 2,5 mia. kroner. Hos Davidsen vil du opleve en stærk virksomhedskultur præget af fællesskab, sunde værdier, gode kollegaer samt altid nærværende og faglig sparring.

XL-BYG er en landsdækkende kæde med 107 forretninger og en samlet omsætning

på 8,5 mia. kr. Vi servicerer professionelle og private kunder. Som elev hos XL-BYG bliver du en del af en succesfuld byggevarekæde, der byder på spændende udfordringer og muligheder. Hvis du ikke på forhånd har en viden om byggebranchen, så skal du ikke lade dig skræmme. Vi har forskellige elev-uddannelser, og du kan helt sikkert finde en, der opfylder netop dine behov og interesser.

Leverandør til de dygtigste håndværkere. Vores fornemmeste opgave er at støtte

det professionelle håndværk og håndværkeren. Vi bruger vores styrke og størrelse til at understøtte vores kunders forretning, så det bliver lettere og mere effektivt at være håndværker. Vi vægter vores viden, bruger vores kompetencer til at udvikle nye produkter og services, og vi taler håndværkerens sag. Vær med til at stå bag dem, der kan deres håndværk.

”Silvan er en dansk byggemarkedskæde, med 44 butikker fordelt ud over hele

Danmark. Silvan har i mere end 50 år specialiseret sig i at levere til de private kunders gør-det-selv projekterne – om det er ude eller inde, i haven eller på badeværelset. Silvan har siden 2017 været ejet af det tyske investeringsselskab Aurelius Group.”

Drømmer du om en spændende og alsidig karriere?

Som elev i BYGMA bliver du en del af et stort hold på ca. 50 elever, og du kommer til at indgå i et landsdækkende fællesskab med andre unge. Vi har uddannet elever i mange år, så du er i erfarne og trygge hænder hos os. Du får en mentor og kommer på 3 dages intro-kursus med teambuilding, hvor du lærer mere om BYGMA og din uddannelse. Se mere: LINK TIL SALGSTRAINEESITE udvikle nye produkter og services, og vi taler håndværkerens sag. Vær med til at stå bag dem, der kan deres håndværk.

Fog står for kvalitet, der holder i længden. Alt hvad vi gør, udspringer af faglig stolthed

og vi gør os umage overfor kunderne og hinanden. Hos os får du et gennemprøvet elevforløb med en skræddersyet plan inkl. arrangementer på tværs og en tur til udlandet. En del af vores overskud går hvert år via Fogs Fond til formål, der gør livet bedre i lokalområdet. Så et job i Fog er et job med mening.

10-4 har forretninger i Aarhus, Viborg, Varde, Ringkøbing, Videbæk, Ulfborg samt

en af branchens bedste og mest kendte webshop. Vi fokuserer på høj kunde- og medarbejdertilfredshed og har dedikerede medarbejdere. Værdierne om service, troværdighed og gode oplevelser har vi bibeholdt gennem 3 generationer. Udtrykket 10-4 betyder kort og godt, at situationen og tingene er i orden.