Søren er salgsleder

Hvis du har sans for salg og elsker at give råd og vejledning til private kunder, skal du gå efter jobbet som salgselev.

Man gør en forskel, og man har en betydning som leder. Gennem sin ekspertise leverer man en ekstraordinær oplevelse.

Søren, salgsleder

Bliv salgselev - giv den bedste rådgivning efter kundernes behov

Som salgselev går du forrest for at give de tusindvis af private kunder, der hver dag besøger ét af de danske byggecentre en god oplevelse. Med jobbet som salgselev følger et stort ansvar. Hvis kunderne har haft en dårlig oplevelse, vil det gå ud over virksomhedens brand. Derfor er du ikke blot ansvarlig for butikkens image - du vil også være med til at føre virksomhedens værdier og koncepter ud i praksis. Gennem din uddannelse vil du lære, hvordan du bedst muligt profilerer virksomheden gennem salg, service, markedsføring, butiksindretning, varepræsentation og meget mere.

Uddannelsen tager 2 år, hvor du får 8-9 ugers undervisning på en handelsfagskole. Med en uddannelse som salgselev kan du på sigt blive butikschef.

Det forventer vi:

Serviceminded

Detaljesans

Hurtig til tal

Ordenssans

Samarbejde / teamwork

Det lærer du:

Rådgivende/salg i butik

Logistik

Indkøb

Produktkendskab

Salgselev
Salgsassistent
Afdelingsleder
Byggemarkedschef
Direktør

Se hvad Søren, salgsleder har at sige om uddannelsen:

Søren startede ud som elev. Derefter blev han fastansat som salgsassistent og gik senere videre til at blive salgsleder. Hans rejse op ad karrierestigen har været spændende og udfordrende, og han startede ud med det helt basale - nemlig kundekontakten.

“Når man er elev, er det kundekontakten og kundeoplevelsen, der gælder. Det er noget, jeg har taget videre med mig i min nuværende stilling.”

På skolen lærte han utroligt meget om varerne, hvilket gjorde ham i stand til at give professionel rådgivning på grund af hans ekspertviden. Søren mener, at det er essentielt, at man har mod på at have med mennesker at gøre, og at man er udadvendt og høflig.

Se en youtuber´s dag i et byggecenter

Virksomhederne i branchen

Adgangskrav