Lærer / UU-vejleder

BRUG OS!

Vi synes, at langt flere unge bør kende muligheden for at få en spændende uddannelse og karriere på et område, de måske ikke lige havde tænkt på, nemlig en handels-, salgs- eller lager- og logistik uddannelse i et byggecenter.

INFO-FOLDER

Vi har derfor udarbejdet en info-folder, der fortæller om vore uddannelser. Hvad det kræver, og hvad vi kan tilbyde. Lære mere her.

BRANCHESPIL

Vi har udarbejdet et branche brætspil, som vil blive spillet på ca. 25 handelsskoler landet over i foråret 2021. Der afsluttes med et stort finale event for de 10 bedste skoler den 19. marts 2021 i København.

Har I klasser på en handelsskole, der gerne vil prøve at spille branche brætspillet, så kontakt ia@bdb.dk, så arrangerer vi en dag.

Vi har også udarbejdet en lidt mere handy og knap så omfattende udgave af spillet i en ”print selv” version. Download det her.

”Print selv” spillet er tænkt til jer UU-vejledere og til folkeskoleelever og giver et godt indtryk af, hvordan det er at købe og sælge varer i et byggecenter.

BESØG PÅ LOKALT BYGGECENTER

Vi vil gerne invitere alle Danmarks UU-vejledere til at besøge et lokalt byggecenter, hvor I bliver vist rundt i forretningen, får fortalt om uddannelserne og hører om livet som elev i et byggecenter. Atmosfæren og omgivelserne bliver dermed en del af det faglige indhold.

Arrangementerne vil fremgå af denne side i løbet af foråret 2021.

Vi tager også gerne imod besøg fra handelsskoler samt 8. -9.- 10. klasserne i vore forretninger. Er du interesseret i et besøg, er du velkommen til at kontakte ia@bdb.dk

BESØG PÅ HANDELSSKOLER

Repræsentanter fra vore medlemsforretningerne vil gerne besøge handelsskoler og fortælle om vores uddannelser inden for handel, salg og lager og logistik. Om hvordan man søger en elevplads, laver et CV, kommer i praktik m.v.

Bestil et besøg hos ia@bdb.dk Angiv skole samt evt. den ønskede periode for besøg.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om ovennævnte tilbud, så kontakt Ingelise Alsø på ia@bdb.dk eller tlf. 45 80 78 77.

Vi glæder os til at vise jer vores spændende branche!