De tre retninger i branchen

Er du klar til at tage ansvar for fremtidens salg, kundeservice og ledelse? Som elev i et byggecenter får du utroligt mange muligheder for at sætte dit præg på, hvordan forretningen bliver drevet. Se de forskellige retninger herunder.

Handelselev

Salgselev

Lager- og logistikoperatørelev

En verden af muligheder

Gennem dit uddannelsesforløb vil du få dyb indsigt i, hvordan branchen er skruet sammen. Du får ikke blot produktviden inden for byggematerialer, værktøj og udstyr i det individuelle byggecenter. Du får en bred og anerkendt uddannelse, hvor du tilegner dig værdifulde kompetencer inden for økonomi, salg og ledelse.

De kompetencer, du tilegner dig, vil desuden komme dig til gode, uanset om du vælger at fortsætte i branchen i fremtiden eller ej - der er altid behov for dygtige folk i erhvervslivet.

Arbejdsmiljø

Når man er elev i et byggecenter, er det altid muligt at få hjælp fra sine kollegaer. Vi går ind for, at der skal være et stærkt kollegialt sammenhold, før man kan trives på sin arbejdsplads. Ens kollegaer er flinke mennesker, der har været igennem samme forløb som en selv, så de står altid klar med gode råd og sparring. Dette er med til at sikre og opretholde et arbejdsmiljø i verdensklasse.