De tre retninger i branchen

Er du klar til at tage ansvar for fremtidens salg, kundeservice og ledelse? Som elev i et byggecenter får du utroligt mange muligheder for at sætte dit præg på, hvordan forretningen bliver drevet. Se de forskellige retninger herunder.

Handelselev

Salgselev

Lager- og logistikoperatørelev

En verden af muligheder

Gennem dit uddannelsesforløb vil du få dyb indsigt i, hvordan branchen er skruet sammen. Du får ikke blot produktviden inden for byggematerialer, værktøj og udstyr i det individuelle byggecenter. Du får en bred og anerkendt uddannelse, hvor du tilegner dig værdifulde kompetencer inden for økonomi, salg og ledelse.

De kompetencer, du tilegner dig, vil desuden komme dig til gode, uanset om du vælger at fortsætte i branchen i fremtiden eller ej - der er altid behov for dygtige folk i erhvervslivet.

Arbejdsmiljø

Når man er elev i et byggecenter, er det altid muligt at få hjælp fra sine kollegaer. Vi går ind for, at der skal være et stærkt kollegialt sammenhold, før man kan trives på sin arbejdsplads. Ens kollegaer er flinke mennesker, der har været igennem samme forløb som en selv, så de står altid klar med gode råd og sparring. Dette er med til at sikre og opretholde et arbejdsmiljø i verdensklasse.

Vinderne af FUTs fagprøvepris 2020

Formand for FUT – Foreningen af Trælast- og Byggemarkedsfolk – Michelle Olsen udtaler:

Fagprøveprisen er en pris vi gør alt, hvad vi kan, for at markedsføre over for vores elever i branchen.

Vi tror på, at Fagprøveprisen er med til at få eleverne til at yde en ekstra indsats for at kunne opnå en indstilling. Vi håber derfor, at vi er med til at få eleverne til at tænke innovativt for at nå hertil, som i sidste ende både gavner elevernes virksomhed, deres egen personlige udvikling og hele branchen.

De nomineredes prøver vælges fortrinsvis blandt de opgaver, der har fået høje karakterer (over middel) ved eksamen. Desuden bliver der ved nomineringen lagt vægt på, at fagprøven enten er løst på en spændende og anderledes måde, eller at den viser nytænkning i enten problemformulering eller i bearbejdning og løsning af fagprøvens indhold.

De nominerede elever skal være medlem af FUT og deltage på FUTs generalforsamling for at kunne modtage en fagprøvepris.

Ud over æren medfølger, der også et diplom og en pengepræmie på henholdsvis kr. 10.000 (1. plads), kr. 7.500 (2. plads) og kr. 5.000 (3. plads).

Læs mere om FUT her og se tidligere vindere her.