Rasmus er handelselev

Er du typen, der primært gerne vil have med professionelle kunder at gøre, vejlede om byggeprojekter, sælge og yde service på business to business niveau, så skal du være handelselev.

Jeg elsker dialogen med kunderne og virksomhederne. Det er gennem denne, at du finder de gode løsninger.

Rasmus, handelselev

Engager dig med professionelle kunder

Som handelselev kommer du til at beskæftige dig med virksomheder og leverandører. Du bliver ansvarlig for at lave salg, der passer til den enkelte virksomheds behov. Du vil aldrig være på bar bund - gennem din elevuddannelse vil du få masser af “hands-on” viden om de forskellige produkter og byggematerialer, så du kan give den perfekte vejledning. Hvis du gerne vil være ansvarlig for projektplanlægning og samtidig have god kundekontakt, er uddannelsen perfekt for dig.

Uddannelsen tager 2 år, hvor du får 9 ugers undervisning på en handelsfagskole. Og når du er udlært handelsassistent, kan du stile mod at blive salgs- eller butikschef.

Det forventer vi:

Serviceminded

Samarbejde / teamwork

Detaljesans

Hurtig til tal

Ordenssans

Det lærer du:

Salg - tilbudsgivning og -opfølgning

Rådgivning

Produktkendskab

Handelselev
Sælger
Afdelingsleder
Salgschef
Direktør

Se hvad Rasmus, handelselev har at sige om uddannelsen:

Rasmus beskæftiger sig primært med salg til virksomheder. I starten af dagen får Rasmus en masse mails med spændende opgaver og problemer, der skal løses. Han synes, at det er fedt, at han får lov til at være med i nogle af de større projekter helt fra start, hvor han kan lære fra sine mere erfarne kollegaer.

“Du får mange ting med i bagagen, som ikke findes andre steder. Du skal være god til at finde muligheder og løsninger, og jobbet udfordrer dig hver dag.”

Rasmus er god til at finde muligheder og løsninger, noget man skal være parat til hver dag, man møder ind. I fremtiden håber han på at blive fastansat, og han kunne godt tænke sig at blive salgschef en dag.

Se en youtuber´s dag i et byggecenter

Virksomhederne i branchen

Adgangskrav